Praha.cz

 
Sport
Plavání POTMĚ: Podpořte Mirka na cestě do Ria
Sobota, 24. leden 2015 07:24
Plavání POTMĚ: Podpořte Mirka na cestě do Ria

Zkoušeli jste někdy něco, co běžně děláte, udělat poslepu? A jak vám to šlo? Nadační fond Českého rozhlasu Světluška se už od roku 2003 snaží pomáhat těm, kteří opravdu musí dělat většinu věcí poslepu. A teď Světluška připravila další zajímavou akci. Na Plaveckém stadionu v Podolí si můžete vyzkoušet zaplavat poslepu. Akce proběhne 31. ledna 2014.

Celý článek...
 
Organizátoři Kryathlonu zvou zájemce, aby se přihlásili!
Neděle, 18. leden 2015 17:06
Organizátoři Kryathlonu zvou zájemce, aby se přihlásili!

Milujete zimní sporty? Jste otužilí? Láká vás poznávat nové věci, překonávat nové výzvy? Pak je tu právě pro vás historicky 1. pražský závod v Kryathlonu. Konat se bude ve Velké Chuchli dne 1. února 2015. Jedná se o celosvětovou premiéru!

Celý článek...
 
Běžkování přímo v Praze
Středa, 31. prosinec 2014 07:52
Běžkování přímo v Praze

Jestli se řadíte mezi milovníky jednoho ze zimních sportů, přesněji běžeckého lyžování, jistě uvítáte následující zprávu. Pražský lyžařský SkiPark Velká Chuchle se dnes 31. prosince 2014 ve 12 hodin otevře všem zájemcům o běžkování. Díky mrazivému počasí mohli organizátoři zahájit zasněžování již 27. prosince 2014 a po úpravě běžecké trati stihnout zahájit čtvrtou sezónu ještě v letošním roce.

Celý článek...
 
Přijďte si zasportovat, až do středy 31. prosince trvá akce Týden sportu zdarma
Neděle, 28. prosinec 2014 17:12

Praha sportovní otevřela již posedmé projekt Týden sportu zdarma. V rámci této akce mají Pražané možnost až do středy 31. prosince navštěvovat vybraná sportoviště zdarma. Obyvatelé hlavního města tak mají možnost vyzkoušet si nejrůznější sportovní činnosti od tenisu a badmintonu, přes bruslení a plavání až po fitness a beach volejbal.

Celý článek...
 
Na pražské Náplavce se o víkendu objeví sníh
Pátek, 28. listopad 2014 08:22
Na pražské Náplavce se o víkendu objeví sníh

Zní to neuvěřitelně, ale o víkendu bude v Praze sníh. Pražské Rašínovo nábřeží, poslední listopadový víkend, přivítá milovníky zimních sportů. V rámci festivalu Après ski Praha se návštěvníci od odborníků dozvědí informace o nových trendech, které přinese nadcházející zimní sezóna, malé i větší děti si budou moci zalyžovat na dvou sjezdovkách, připraven je i servis a v neposlední řadě hry a soutěže o skvělé ceny.

Celý článek...
 
Turnaj v plážovém volejbalu pro dobročinné účely
Sobota, 15. listopad 2014 07:49
Turnaj v plážovém volejbalu pro dobročinné účely

Chtěli byste udělat něco pro dobrou věc a současně si zahrát plážový volejbal? Je tu něco právě pro vás. Ve dnech 16. a 17. listopadu se koná třetí ročník benefičního turnaje v plážovém volejbale pod názvem „Vyber si, vydraž si, zahraj si“. Akce spojuje podporu neziskových organizací s možností zahrát si s českým a slovenskými vrcholovými hráči a hráčkami.

Celý článek...
 


Strana 2 z 5